Γιατί είναι υπερήφανος ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης

Είναι υπερήφανος,γιατί το 2023,επί δημαρχίας του, ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπι΄΄΄΄έων ήταν στις ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ των Δήμων της χώρας, που εφάρμοσαν σε ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ τις ενέργειες που προβλέπουν τα σχέδια της ΓΓΠΠ για όλα τα καιρικά φαινόμενα και τις έκτακτες καταστάσεις,αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης.

Διαβάστε την ανάρτηση του πρώην δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων και νυν αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γιώργου Ντασιώτη

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ !!!

Όταν τα ΕΥΣΗΜΑ έρχονται από ελεγκτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αφορούν συλλογική προσπάθεια, δηλαδή, ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, που γίνεται από τον ΔΗΜΑΡΧΟ και την υλοποίηση αυτών που γίνεται από ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και γενικότερα τον μηχανισμό που διατίθεται, τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ως ΚΑΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και παράδειγμα προς μίμηση και βελτίωση.

Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΑΔ ( Εθνική Αρχή Διαφάνειας), για το 2023, που αφορά τον προγραμματισμό, υλοποίηση και εφαρμογή των σχεδίων ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, επιφυλάσσει, εξαιρετικά ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ για το ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΕΩΝ, που είχα την τιμή να διοικώ, και αυτό με κάνει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ για τη ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, αλλά και όλους τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ που, με την ευκαιρία τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ : Η υλοποίηση ή μη ενεργειών από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, ως προς την εφαρμογή και τήρηση των προβλεπόμενων από τις κείμενες διατάξεις υποχρεώσεων, που έχουν ως στόχο την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ του μηχανισμού πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση φυσικών φαινομένων.

Στην παρούσα έκθεση (Μέρος Β) εξετάζεται η εφαρμογή και τήρηση των ανωτέρω υποχρεώσεων από τους 332 Δήμους της χώρας (OTA Α’ βαθμού).

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: 332 Δήμοι της Χώρας

ΣΥΜΦΩΝΑ με τα ευρήματα της έκθεσης ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, το 2023, ήταν στις ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ των Δήμων της χώρας που εφάρμοσαν σε ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ τις ενέργειες που προβλέπουν τα σχέδια της ΓΓΠΠ για όλα τα καιρικά φαινόμενα και τις έκτακτες καταστάσεις.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κατατάσσεται :

— ΣΤΗΝ 1η Θέση ΣΤΟ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ (6 Δήμοι).

— ΣΤΗΝ 2η Θέση στην κατηγορία ΜΙΚΡΩΝ &

ΟΡΕΙΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ( 50 Δήμοι).

— ΣΤΗΝ 31η θέση στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ

ΧΩΡΑΣ ( 332 Δήμοι).

Σχετικά